Despre Noi - Cavilas

Go to content
Discounturi negociate de catre noi, direct la parteneri !

Misiunea SC CAVILAS CONSTRUCT SRL este de a găsi soluții rapide și complete pentru șantierul tău! Oferim timp de așteptare redus, livrare direct în santier si buget inteligent!

CAVILAS CONSTRUCT își desfasoară activitatea în domeniul costrucțiilor și s-a specializat în distribuția unei game largi de materiale specifice, indiferent de mărimea acestora, oferind servicii diversificate astfel încat să poată acoperi toate cerințele pieții în acest domeniu dinamic.

De la înființare, din anul 2006, firma a reușit să deservească în principal societățile comerciale , agenții economici din domeniul construcțiilor, dar și persoane fizice, oferind an de an servicii îmbunătățite fapt ce a contribuit la creșterea constantă a cifrei de afaceri.

Logistica asigurată și procesul prin care firma organizează și planifică fluxul de livrare a materialelor și a bunurilor ce ajung în șantierele clienților au contribuit la dezvoltarea firmei și consolidarea ei pe o piață dinamică și concurențială.

În prezent, suprafața totală a depozitului pe care societatea îl are în proprietate la adresa de pe strada Livezilor nr. 18, din Brașov, este de aproximativ 12.000 mp, din care hala de depozitare are o suprafață de peste 1200 mp.

Secția de producție este situată în Sânpetru și are o suprafață de aproximativ 3600 mp și o hală de 460 mp, locație unde sunt amplasate liniile de fasonare oțel beton și toată linia de sudură.
Flota de distribuție asigură livrarea marfurilor atât cu mașini de 3,5t , cât și de 10 t sau TIR 22 t, iar acolo unde e necesară descărcarea, se face cu macara în șantier.
       
Implementarea ideilor de lucrări de construcții civile și industriale se realizează cu o echipă tânară și dinamică. Firma este specializată și oferă soluții pentru lucrări în domeniul construcțiilor (structură de rezistență dar și finisaje) termoizolațiilor și hidroizolațiilor, dar si soluții complete pentru amenajarea spațiilor exterioare (pavaj, gard, porți, balcoane, spatii verzi).
        
Clienții CAVILAS CONSTRUCT au posibilitatea de a negocia prețurile pentru serviciile și produsele oferite, beneficiind totodată de soluții flexibile de transport.
       
Echipa comercială, împreuna cu serviciile tehnice ale partenerilor asigură asistența tehnică  și soluții profesionale  pe parcursul tuturor etapelor unei construcții.

Contact:
CAVILAS CONSTRUCT S.R.L.; 500483 Brasov, str. Livezilor 18; Tel. 0756 203 202; Tel. 0758 047 070; Tel. 0756 167 036; Tel. 0745 754 433; office@cavilas.ro
Back to content